Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente în Constanţa Trei ceasuri rele în weekend

ro

16 Nov, 2015 00:00 1113 Marime text
Weekend cu multiple accidente rutiere la finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu traumatisme, fără pierderi de vieţi omeneşti.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 8.20, un bărbat de 35 de ani, din Constanţa, aflându-se la volanul autoturismului marca Seat Ibiza, pe aleea Zmeurei, în faţa blocului U1, nu s-a asigurat şi a ieşit cu spatele din parcare, intrând în coliziune cu o motocicletă marca Suzuki GSP. Motocicleta era condusă de un bărbat de 31 de ani, tot din Constanţa, pe aleea Zmeurei, din direcţia străzii Tulcei către strada Soveja. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului.

Tot vineri, mai spre seară, în jurul orei 18.00, a avut loc un accident rutier la giratoriul de la Billa - Km 5. În urma accidentului, o femeie a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
 
Sâmbătă, în jurul prânzului, a avut loc un accident în zona Dacia, la intersecţia bulevardelor Tomis şi Lăpuşneanu. Au fost implicaţi şoferul unui taxi şi un motociclist, dar şi o femeie care conducea un autoturism marca Volkswagen. Se pare că aceasta a şi provocat accidentul, motocicleta fiind proiectată în taxiul care aştepta la semafor. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările accidentului.
 
În urma impactului, motociclistul a fost rănit. A fost transportat la spital cu mai multe fracturi şi contuzii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii