Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident teribil în județul Bistrița-Năsăud. Tragedie pe calea ferată. Tatăl mort, fetițele în stare gravă (galerie foto)

ro

11 Dec, 2020 05:17 2093 Marime text
  • Accident pe calea ferată la Rebrișoara-județul Bistrița Năsăud

Aseară, polițiștii rutieri din Năsăud și cei de la Transporturi, împreună cu cei de la Ordine Publică Năsăud și Secția 6 au intervenit la un accident care a avut loc pe raza localității Rebrișoara.

La o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator rutier, un tren de marfă care circula pe relația Lunca Ilvei-Cluj, a acroșat un autoturism în care se aflau tre persoane.

În urma accidentului, din nefericire, conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, din Rebrișoara, a decedat și două fetițe, de 5 și 6 ani, care se aflau în autoturism au fost rănite și transportate la spital.

Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Totodată ISU Bistrița Năsăud modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și un echipaj cu medic de la SAJ BN intervin în localitatea Rebrisoara la un accident feroviar - tren marfar și autoturism implicate.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei victime încarcerate, doi copii și un adult.

Din păcate, bărbatul prezintaq leziuni incompatibile cu viața, iar cei doi copii erau inconștienți, dar încă mai respirau.

La locul intervenției a fost solicitat și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

După ce victimele au fost extrase din autoturismul distrus în totalitate s-a constatat că o fetiță este inconștientă, cu suspiciune de fractură de baza de craniu, aceasta fiind intubată de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD.
 
Cealaltă fetiță a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD, și asistată de medicul de la Serviciul de Ambulanță Județean, politraumatizata, nivel de conștientă alterat.

Pentru eliberarea si extragerea victimelor a fost nevoie de  îndepărtarea mai multor elemente de caroserie - stâlpi, portiere, banchete. 

Pe timpul extragerii, fetițele au fost monitorizate în permanență de echipajele de intervenție.
 
Sursa foto ISU+IPJ Bistrița Năsăud
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii