Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier provocat de o tânără neatentă Cinci maşini avariate şi un bărbat rănit, în cartierul Tomis Nord

ro

04 Jun, 2015 00:00 1613 Marime text
Cinci maşini au fost avariate şi un bărbat a fost rănit, în urma unui accident rutier provocat, ieri noapte, în Tomis Nord, de o şoferiţă neatentă.
 
Conform Poliţiei Rutiere Constanţa, la 15 minute după miezul nopţii, S.P. (o femeie de 30 ani, din Constanţa) a condus un autoturism pe aleea Daliei, dinspre Liceul Teoretic „George Călinescu“, şi, ajungând la intersecţia cu strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de U.C.E. (un bărbat de 37 de ani, din Lumina).
 
În urma impactului, autoturismul condus de U.C.E. a fost proiectat într-un alt autoturism, care era condus de G.A.D. (un bărbat de 33 de ani, din Constanţa), din sens opus, pe aceeaşi stradă. De asemenea, în urma impactului, au mai fost avariate două vehicule parcate. Şoferul de 37 de ani a fost singurul rănit uşor.
 
Şoferiţa care a provocat carambolul nu va mai conduce o bună perioadă de timp, pentru că are permisul suspendat şi este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Sursa foto: Facebook Info Trafic Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii