Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident rutier pe DN 7. Două persoane au murit. Printre victime, un fost ministru

ro

26 Dec, 2019 13:13 2358 Marime text
​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș, după ce a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe sensul opus.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, toate din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus.

Traficul rutier este întrerupt pentru a permite intervenția echipajelor medicale și de pompieri.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Printre cei răniți se află și Daniel Chițoiu, fost ministru, care ar fi rănit ușor, scrie antena3.ro.

UPDATE 2:

Potrivit presei centrale, după accident, ministrul Daniel Chițoiu a fost dus la un spital din Pitești pentru un control medical, starea lui de sănătate fiind una bună, inițial. Situația stării de sănătate a fostului ministrul al Economiei s-a agravat, nu după mult timp, motiv pentru care, medicii de la spital au decis să-l trimită pentru investigații suplimentare la Spitalul Floreasca din București. Acesta ar avea trei coaste rupte, urmând să rămână internat câteva zile.

Șoferul autoturismului Dacia Logan a decedat la scurt timp după producerea accidentului. Medicii spitalului din Pitești au confirmat și decesul soției șoferului.
 

Accidentul s-a soldat cu două persoane rănite și două persoane decedate, un soț și o soție. Şoferul în vârstă de 82 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul, la scurt timp fiind declarat și decesul soției.
 
Martorii de la fața locului, potrivit presei centrale, susțin că mașina fostului ministru ar fi ajuns pe contrasens, iar bărbatul din cealaltă mașină a încercat să evite impactul.

UPDATE 1:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră s-a reluat pe un fir alternativ pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș, unde, anterior, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, pe fondul pătrunderii pe sensul opus.

În urma impactului, o persoană a decedat și una a fost rănită (transportată la spital pentru îngrijiri medicale), ambele din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus.
 
Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 30 de minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii