Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe bulevardul Lăpuşneanu Două maşini distruse, patru răniţi şi un şofer căutat de poliţişti (galerie foto)

ro

01 Jul, 2013 00:00 2746 Marime text
Un bărbat din Constanţa a ajuns în atenţia Poliţiştilor de la Rutieră după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident soldat cu vătămarea corporală a mai multor persoane. Potrivit organelor de anchetă, cel în cauză ar fi provocat evenimentul, după care a părăsit locul faptei fără permisiunea oamenilor legii. Din câte se pare, şoferul căutat de anchetatori este recidivist.

Accidentul a avut loc ieri dimineaţă, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, în zona City Park Mall. În eveniment au fost implicate două maşini, una dintre ele fiind un Audi, model Q7, iar cealaltă o Dacia Logan (taxi). Martorii spun că  taxiul era oprit pentru acordare de prioritate la o trecere destinată pietonilor, când a fost lovit în partea din spate de Audi. Potrivit poliţiştilor, unul dintre şoferi, respectiv cel al limuzinei Audi, ar fi părăsit locul accidentului. În urma impactului dintre cele două maşini a rezultat vătămarea corporală a patru persoane, toate pasagere în taxi. Unul dintre răniţi a suferit şi o fractură. Până la închiderea ediţiei, şoferul automobilului Audi nu fusese găsit de anchetatori. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără permisiunea organelor de cercetare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii