Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier mortal pe DN 7. Cinci victime, dintre care una a decedat și două sunt rănite grav. Trafic blocat

ro

26 Dec, 2019 13:16 3985 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 243+500, între localitățile Boița și Lazaret, județul Sibiu, unde conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, într-o curbă, a intrat în coliziune cu parapetul median, a pătruns pe sensul opus și a lovit un alt autoturism.

În urma impactului, o persoană a decedat, două persoane au suferit leziuni grave și alte două leziuni ușoare.
 
Traficul rutier este blocat pentru intervenția elicopterului SMURD și a echipajelor medicale și de pompieri.

UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier s-a reluat pe un fir alternativ pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 243+500, între localitățile Boița și Lazaret, județul Sibiu.

Anterior, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune cu parapetul median, a pătruns pe sensul opus și a lovit un alt autovehicul.

În urma impactului, din autoturismul lovit au decedat șoferul și pasagerul din dreapta, iar din autoturismul ce a pătruns pe sensul opus, o persoană este rănită grav și alte două ușor, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii