Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier mortal în județul Tulcea!

ro

27 Apr, 2021 08:11 3427 Marime text
  • Accident grav în județul Tulcea, în apropierea localității Măcin.
  • Un bărbat a murit în urma impactului violent.
Salvatorii din cadrul ISU Tulcea au fost solicitați marți, la ora 06:41, pentru a interveni la un accident rutier pe DN22D, în apropierea localității Măcin.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme. Într-un autoturism se afla doar o persoană care în urma impactului a rămas încarcerată. Victima de sex masculin a fost extrasă de către echipajul de descarcerare, în stare comatoasă, fiind preluată și transportată la spital de către un echipaj SAJ, potrivit ISU.


Cea de a doua victimă, femeie, cu multiple traumatisme, a fost preluată și transportată spital de către celălalt echipaj SAJ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 22D, la ieșirea din localitatea Măcin către Cerna, județul Tulcea, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, o persoană a decedat, iar alta a fost rănită ușor.

Circulația este întreruptă, în ambele sensuri pentru aproximativ 40 de minute, în vederea efectuării cercetărilor la fața locului.

Sursă foto: ISU Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii