Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoutilitară intrată în doi copaci Accident rutier între Negru Vodă și Chirnogeni. Un băiat de 18 ani, rănit grav

ro

28 Aug, 2020 16:07 3496 Marime text
  • La fața locului a fost solicitată și intervenția echipajelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, dat fiind că victima a rămas încarcerată.

O persoană a fost rănită în urmă cu scurt timp, într-un accident rutier produs în județul Constanța.

Din primele informații puse la dispoziție de anchetatori, se pare că este vorba despre un accident produs între localitățile Negru Vodă și Chirnogeni.

La fața locului a fost solicitată și intervenția echipajelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, dat fiind că victima a rămas încarcerată.

De asemenea, și echipajele Poliției Rutiere Constanța s-au deplasat la accident, pentru a efectua cercetarea la fața locului.

Accidentul ar fi avut loc în jurul orei 16.00.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, șoferul autoutilitarei implicate în accident ar fi pierdut controlul direcției și a intrat în doi copaci de pe marginea drumului. Pasagerul din dreapta, un băiat de 18 ani, a fost rănit grav.

Iată datele oficiale:

„Astăzi, în jurul orei 16.00, un bărbat de 50 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 395, dinspre Chirnogeni către DN 38 iar la un moment dat a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu 2 copaci de pe marginea drumului.



In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și vătămarea corporală gravă a pasagerului dreapta față, un bărbat de 18 ani.“


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii