Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier între Eforie Nord și Eforie Sud. Șapte victime

ro

12 Feb, 2021 08:03 4920 Marime text

Un accident rutier a avut loc între Eforie Nord și Eforie Sud.

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină între Eforie Nord și Sud

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, spune că sunt înregistrate mai multe victime.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța,  o Ambulanță de tip C2 și B2, și un echipaj SMURD de tip B.

Martorii au anunțat, inițial, că este vorba despre șapte victime au avut nevoie de îngrijiri medicale două: o victimă de sex feminin, conștientă, cu un traumatism craniocerebral, care a fost transportată la spital, și o altă victimă, de sex masculin, cu un traumatism piramidă nazală care refuză transportul la spital.  

UPDATE:

Astăzi, în jurul orei 07.45, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea Eforie Nord.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 54 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 29 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 55 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursă foto: ISU Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii