Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier în Constanţa. O victimă încarcerată. A intervenit SMURD de la ISU Dobrogea. Şoferul şi pasagerul băuţi (galerie foto+video)

ro

13 Jul, 2018 03:42 6679 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în acestă dimineaţă în municipiul Constanţa, la intrare în Cartierul Poarta 6, către Port Constanţa.

Potrivit primelor informaţii un autoturism, cu doi ocupanţi, a intrat într-un copac de pe marginea drumului fiind nevoie, pentru a scoate una din victime, de intervenţia salvatorilor de la SMURD Constanţa.

Atât şoferul cât şi pasagerul erau băuţi.

 
Accidentul a avut loc la intersecţia străzii Viorelelor cu strada Brizei şi Şoseaua Portului.

La locul evenimentului rutier a sosit şi o ambulanţă de la serviciul judeţean Consanţa pentru a acorda ajutor medical de specialitate victimelor.

În cauză Poliţia Rutieră Constanţa a deschis un dosar penal şi continuă cercetările.

UPDATE Oficial de la IPJ:

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Brizei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a li se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii constănțeni a întocmit un dosare penal.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii