Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav, soldat cu doi morți, în județul Timiș. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto)

ro

30 Jan, 2020 09:17 2004 Marime text
Pompierii ISU Timiș au fost solicitați să intervină la un accident rutier pe DN 6, la iesire din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare.

„În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului un autoturis a ramas pe carosabil, blocand ambele sensuri de circulație, iar cel de-al doilea a fost aruncat în afara partii carosabile”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospeciala de transport persoane și victime multiple, 14 pompieri și patru echipaje SAJ.

„În autoturismul aflat în afara părți carosabile se aflau 5 persoane (3 bărbați, 1 femeie si un copil de aproximativ 3 luni). Trei persoane au fost trasportate la spital de catre echipajele SAJ (constiene). O persona a fost transportată la spital de echipajul SMURD. În prezent la locul intervenției se alfa un bărbat care va fi  transportat la spital cu elicopterul SMURD”, mai precizează sursa citată.

În autoturismul aflat pe partea carosabila se aflau două persoane inconștiente, care din nefericire au fost declarate decedate ulterior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii