Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. S-a activat Planul Roşu pe drumul spre Constanţa. 10 morţi şi 7 răniţi. Implicate un tir şi un microbuz (galerie foto+video)

ro

05 Oct, 2019 05:56 32363 Marime text
 
ISU Ialomița intervine, în aceste momente, cu trei autospeciale de stins incendiu cu apa şi spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanţe SMURD, o ambulanţă pentru victime multiple, şi trei ambulanţe SAJ, la un accident rutier produs între un microbuz și un tir pe DN 2 A, la intrare în comuna Sfântu Gheorghe, între comunele Balaciu și Sfântu Gheorghe, din judeţul Ialomiţa.

Sublocotenentul Ani Cercel, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa a declarat pentru ZIUA de Constanţa că "sunt cel puțin 10 victime, cel mai probabil incarcerate, şi s-a activat Planul Roșu la 05.15".

În sprijin  se deplaseaza și forțe de la ISU Bucureşti-Ilfov cu o autospecială de terapie intensiva, două SMURD și două ambulanţe tip ATPVM.

DN2A este un drum național care leagă orașele Urziceni și Constanța, potrivit Wikipedia.

Drumul pornește din DN2 în dreptul orașului Urziceni, îl traversează și continuă spre Slobozia.

Dincolo de Slobozia, drumul traversează Dunărea pe la Hârșova, continuând spre Constanța și trecând pe lângă Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.


UPDATE: Ani Cercel a revenit cu informaţia potrivit căreia în urma evenimentului rutier sunt 9 morți și 9 răniți. În microbuz erau 17 persoane, iar în TIR doar şoferul. Au murit 8 presoane din microbuz și șoferul camionului.

Totodată Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează c
ă circulația rutieră pe DN2A Slobozia – Urziceni este oprită pe ambele sensuri între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în judeţul Ialomiţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un tir. Evenimentul este deosebit de grav: în urma impactului, nouă persoane au decedat.   

UPDATE 2. Lăcrămioara Chirea, purtătoprul de cuvânt al ISU ialomiţa a anunţat bilanţul final:


În accident au fost implicate 17 persoane (16 din microbuz și 1 din tir).

Bilanț final:
 - 10 decedați (șoferul tirului și 9 persoane din microbuz)
 - 7 răniți transportați la spital, dupa cum urmează: 3 la Spitalul Slobozia și 4 către Spitalele Bagdasar si Floareasca din București.



Sursa foto: ISU Ialomita
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii