Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav, pe DJ 245, în județul Vaslui. Trei victime cu vârste între 14 și 20 de ani

ro

25 Apr, 2021 07:57 1692 Marime text
 
  • Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit, în această noapte, cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs pe DJ 245, la intrarea în localitatea Alexandru Vlahuță.

Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui, spune că „în accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane: o persoană de sex masculin (conducătorul  auto) și două pasagere, dintre acestea, una minoră”.

La fața locului au fost deplasate și trei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism răsturnat, după ce în prealabil acesta lovise un arbore în afara părții carosabile, iar cele două pasagere aflate în autoturism se autoevacuaseră.

Conducătorul auto era încarcerat. După stabilizarea   autoturismului, conducătorul auto (aflat în stare de seminconștiență) a fost descarcerat, victima fiind preluată de echipajul ambulanței tip C aparținând SAJ Vaslui.

Oficialul ISU Vaslui mai spune că toate cele trei victime ale acestui accident rutier, persoane cu vârste de 14, 19 și 20 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme cranio-cerebrale, policontuzii și politraumatisme ale membrelor superioare și inferioare, precum și stări confuzionale.

Cauzele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate.
 
Sursa foto: ISU Vaslui
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii