Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav la ieşire din Techirghiol. Două victime. O femeie a murit (galerie foto)

ro

27 Jul, 2019 00:04 18806 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, puţin înainte de miezul nopţii, pe DN 38, la ieşire din Techirghiol, spre Agigea.

Potrivit apelantului în accident sunt implicate două autoturisme.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime dintre care una încarcerată.

Anamaria Stoica, oficialul ISU Dobrogea Constanţa a declarat că „la accidentul rutier au fost alocate urmatoarele forţe: autospeciala de descarcerare, echipajul medical SMURD C,  echipajul medical SMURD B şi autospeciala de stingere de la punctul temporar Techirghiol”.

UPDATE ora 01.00

Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa
 spune că "în data de 26 iulie a.c., ora 23.20, o femeie, de 46 ani, a condus un autoturism, pe strada Ecaterina Teodoroiu în afara localităţii Techirghiol şi ajungand la intersecţie cu DN 38, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 24 ani, pe DN 38, dinspre Agigea către Topraisar.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului a conducatoarei auto, din Techirghiol, şi vătămarea corporală uşoară a unei pasagere, de 21 de ani, din primul autoturism.

Sursa foto: IPJ Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • caruta cu prosti 01 Aug, 2019 15:41 Cine nu este sofer, sa nu comenteze. Ma refer si aia care au carnet, dar nu sunt soferi...asa... Ce inseamna neacordare de prioritate? Inseamna nerespectarea unui indicator. Doamna avea STOP. Nu a respectat semnul, nu a oprit si automat autoturismul care circula regulamentar a intrat in coliziune cu dansa. Mai putin conteaza viteza. El circula pe drum cu prioritate. Deci, din pacate, "mortul" (ca sa citez pe cineva de mai jos) chiar a fost de vina.
  • Andrei 28 Jul, 2019 16:02 Ba nebunule ai citit și tu cartea rutieră vreodată? Dacă femeia aia avea ditamai stopul in fata nu era clar ca trebuia sa oprească? Nu contează ca a avut viteza, cel care are stop e obligatoriu sa opresti! Mai citiți și voi cartea aia rutieră!
  • fara nume 28 Jul, 2019 15:57 victima na acordat prioritate din cate scrie in stire
  • fara nume 28 Jul, 2019 15:56 alo ai citit bine
  • Denis 27 Jul, 2019 10:29 Daca femeia iesea de pe Ecaterina Teodoroiu si ala veneam dinspre Agigea nu trebuia sa existed nici o coliziune, deoarece fiecare are banda lui de mers. Daca a murit conducatoarea auto care a iesit din Techirghiol, e clar ca celalat care veneam din Agigea a intrat in ea, plus avea si viteza la ora respectiva. Dar suntem in Romania, Hai sa dam vina pe mort.