Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în Mamaia. La Hotel Doina. Un stâlp de electricitate culcat de un bolid. Şoferul plecase la spital (galerie foto+video)

ro

12 Apr, 2019 05:51 12434 Marime text
Un grav accident a avut loc, în urmă cu câteva minute, în Mamaia, zona Hotelului Doina.

Potrivit primelor informaţii un autoturism SUV Mercedes ML, cu numere de înmatriculare de Constanţa, a pierdut direcţia de mers şi a intrat într-un stâlp de electricitate pe care l-a culcat la pământ.

La sosirea echipajelor de la SMURD şi ale Poliţiei şoferul plecase deja la spital.

UPDATE Oficial de la IPJ:
La data de 12 aprilie, în jurul orei 5.15, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanța catre Navodari iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției din cauza neadaptarii vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a părăsit partea carosabil si a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public și cu un copac. 

În urma impactului a rezultat vatamarea corporală usoara a conducătorului auto.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța

Potrivit IPJ Constanța la data de 12 aprilie, în jurul orei 5.15, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanța către Năvodari. 

La un moment dat a pierdut controlul asupra direcției din cauza neadaptarii vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a părăsit partea carosabil si a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public și cu un copac. 

În urma impactului a rezultat vatamarea corporală usoara a conducătorului auto.

Sursa foto: ZIUA de Constanta


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii