Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în județul Ialomița. Patru tineri răniți. Un adolescent, transportat cu elicopterul în Capitală (galerie foto)

ro

31 Aug, 2019 11:49 3698 Marime text
Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață, în jurul orei 05.30, între comunele ialomițene Cocora și Reviga, între două autoturisme în care se aflau patru  persoane.

Potrivit ISU Ialomița, trei dintre acestea, tineri cu vârste cuprinse între 17 și 21 ani, au fost rănite și au primit îngrijiri de la echipajele de salvare alertate pentru a interveni în sprijinul lor.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o autosanitară SMURD de la Detașamentul Slobozia, precum și două ambulanțe ale SAJ Ialomița. Șoferul uneia dintre mașini, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a rămas încarcerat în mașina avariată, fiind extras cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare cu multiple traumatisme. Pasagerul din dreapta, în vârstă de 19 ani, a fost de asemenea rănit, ambii ocupanți ai autoturismului fiind preluați spre acordarea primului ajutor medical și transportul de urgență către UPU Slobozia.

Pasagerul celui de-al doilea autovehicul, un minor în vârstă de 17 ani, s-a ales cu răni grave în urma accidentului, a primit îngrijirile inițiale de la salvatori, a fost transportat cu ambulanta SMURD la UPU Slobozia, și a fost transferat cu elicopterul către o unitate spitaliceasă din Capitală.

Toate victimele au plecat către spital conștiente.

Sursă foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii