Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Accident rutier grav în judeţul Constanţa. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit (galerie foto+video)

ro

29 Apr, 2019 07:36 138437 Marime text
 
Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe raza localităţii Săcele, judeţul Constanţa. Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, spune că este înregistrată o victimă decedată. Totodată aceasta a mai spus că în evenimentul rutier  este implicat un singur autoturism. 

La locul intervenţiei se află un echipaj SAJ B2 şi o ambulanţă SMURD C.

Victima este cunoscutul designer și critic de modă Răzvan Ciobanu, în vârstă de doar 43 de ani. 

Oficial IPJ
Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DJ226, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat.

Cine este Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu este cunoscut în lumea mondenă autohtonă. A fost jurat la emisiunea ”Bravo, ai stil”. Are prima prezentare la 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, participă alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York. Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009 care conține 70 de rochii de seară a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă. Printre vedetele care au participat s-au numărat: Andreea Raicu, Oana Cuzino, Vali Barbulescu, Dragoș Bucurenci, Mircea Solcanu și alții. Colecția „Preciouss” care gravitează în jurul sexualității a fost lansată în 2009.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3. În ciuda faptului că televiziunea nu făcea parte din pregătirea sa profesională, motivul pentru care a acceptat să facă parte din emisiune a fost faptul că aparține domeniului său și a dorit să participe la un proiect educativ din punct de vedere stilistic.

Cum s-a produs accidentul, potrivit oamenilor legii

In data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15 am fost sesizați de producerea unui accident mortal. Un barbat, de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Sacele și ajungând la intrarea în localitatea Sacele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra  autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. A rezultat decesul la fata locului a conducătorului auto.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii