Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Galați. Cinci victime. Unul dintre șoferi era băut

ro

10 Oct, 2021 10:09 1455 Marime text
  • Un accident rutier grav s-a produs noaptea trecută în Galați.
  • Două mașini au intrat în coliziune.

Unul dintre șoferi era băut. Al doilea șofer, în vârstă de 34 de ani, efectua transport public de persoane în regim de taxi.
În urma impactului au rezultat cinci victime. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Iată comunicatul oficial de la IPJ Galați

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01.40, pe strada Drumul Viilor, din municipiul Galați, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a cinci persoane.

Polițiștii Biroului Rutier, sosiți la fața locului, au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 24 și 35 de ani (acesta efectuând transport public de persoane în regim de taxi), care au intrat în coliziune.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a altor trei persoane, pasageri în acestea (două din taxi).

Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop, în cazul bărbatului, de 24 de ani, rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, polițiștii urmând să stabilească împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii