Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Constanţa. Bunica şi nepoţii ei izbiţi, de un taxi, pe trecerea de pietoni (galerie foto+video)

ro

06 Oct, 2019 02:13 15921 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, în această noapte, la câteva minute după ora 00.00, în municipiul Constanţa, pe bulevardul IC Brătianu, în dreptul Policlinicii CFR.
 
Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, spune că „un bărbat de 55 de ani a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu din municipiul Constanţa, pe a treia bandă, dinspre zona ICIL către ieșirea din municipiu şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul policlinicii CFR a surprins şi accidentat o femeie, de 57 ani si doi minori, de nouă, respectiv 11 ani”.

Cei trei se angajaseră în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto de taximetru.

Totodată, medicul Claudia Diana Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa spune că un copil de nouă ani a fost preluat de echipajul medical SMURD C şi ceilalți de echipajul medical SAJ.

Toţi pacienţii au fost transportaţi la spital, cu traumatisme, în stare conştientă.

Pentru preluarea victimelor, o bunică şi nepoţii ei, la locul evenimentului au fost dirijate patru echipaje: unul tip B2, unul EPA, unul C2 şi un echipaj C1.

Trebuie făcută precizarea că, iniţial, fusese anunţat, pe telefonul de urgenţă 112, că sunt patru victime, dintre care un adult şi trei copii.

 
Sursa foto si video: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 06 Oct, 2019 18:34 Nu știu câte victime mai trebuie sa avem ca autoritățile să înțeleagă că trecerile de pietoni care traversează artere cu 2 sau 3 benzi pe sens, fără semafoare temporizare, sunt cu adevărat foarte periculoase. Sunt convins ca semafoarele ar reduce cu cel puțin 50% genul ăsta de accidente și nu cred că ar fi nici foarte costisitore această metodă, care este aplicată la toate trecerile în restul Europei.