Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Constanţa Începe judecata lui Marian Ciurea şi a lui Marius Andrei Gombar

ro

24 Oct, 2015 00:00 2767 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au constatat, ieri, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privindu-i pe inculpaţii Marian Ciurea şi Marius Andrei Gombar, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Astfel, judecătorii au dispus începerea judecăţii cauzei pentru infracţiunea de ucidere din culpă.
 
Reamintim faptul că, în urmă cu doi ani, tot în luna octombrie, Elisabeta Toacă, o tânără de 27 de ani, din Constanţa, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Conform lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, Marian Ciurea, de 43 de ani, din Năvodari, s-ar fi aflat staţionat cu o autoutilitară pe strada Mircea cel Bătrân pe sensul de mers dinspre bulevardul Mamaia către strada Nicolae Iorga.
 
Din cauza neasigurării la punerea în mişcare de pe loc pentru a se încadra prin viraj stânga pe strada Nicolae Iorga, spun oamenii legii, l-ar fi obligat pe Marius Andrei Gombar, de 23 de ani, din Constanţa, care conducea un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân, să vireze dreapta pentru a evita impactul, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă. Aici, maşina condusă de Marius Andrei Gombar a accidentat-o grav pe Elisabeta Toacă, de 27 de ani, care se deplasa regulamentar. Victima a fost proiectată într-un stâlp de iluminat public.
 
După lovirea pietonului, autoturismul a lovit semaforul intersecţiei, pe care l-a rupt. Între cele două autovehicule nu a existat impact. Conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii