Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un șofer din Constanța, implicat Accident rutier cu victime încarcerate, în județul Tulcea

ro

13 Nov, 2020 08:58 2789 Marime text
  • Accident rutier grav în localitatea Baia, județul Tulcea.
  • Două autoturisme și o autoutilitară s-au ciocnit violent.
  • În urma caramolului au rezultat trei victime, dintre care două încarcerate.
  • Victimele au fost transportate la spital conștiente.
În jurul orei 06:55, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Baia, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

Potrivit ISU Tulcea, la fața locului s-au deplasat 9 pompieri cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma impactului au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind încarcerate.

Salvatorii au acționat pentru extragerea victimelor, o femeie, în vârstă de 54 de ani și a un bărbat, în vârstă de 58 de ani, ambele fiind conștiente și cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea pentru investigații medicale suplimentare, potrivit ISU.

De asemenea echipajul SMURD a transportat la UPU Tulcea un bărbat, în vârstă de 31 ani, conștient și cooperant pentru investigații medicale.

Pompierii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Oficial IPJ Tulcea

În dimineața zilei de 13.11.2020, un bărbat de 32 ani din com. Fântânele, jud. Constanta, în timp ce conducea un auto în loc. Baia, jud Tulcea, a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a întrat în coliziune cu un auto care circula din sensul opus, condus regulamentar de un bărbat de 54 ani din Tulcea, iar autoutilitara din spatele celui de-al doilea auto, din cauza nepastrarii distanței, a întrat în coliziune cu al doilea auto.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 3 pasageri din primele doua auto.

Conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influenta alcoolului.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Sursă foto: ISU Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii