Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe Autostrada Soarelui. Trafic îngreunat

ro

30 Jul, 2019 11:43 2038 Marime text
În urmă cu puţin timp, un accident rutier s-a produs la km 39 al Autostrăzii Soarelui, pe calea 1, judeţul Călăraşi.

Din primele informaţii, o persoană este rănită uşor.

UPDATE: ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 39+100 de metri, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Tămădău Mic, judeţul Călăraşi, şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa regulamentară dintre autovehicule şi a intrat în coliziune din spate cu un autocamion, apoi a ricoşat în parapetul median.

Nu au rezultat victime, însă circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a doua şi se desfăşoară pe prima, în prezent fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ 500 de metri.

UPDATE 2:
​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 39+100 de metri, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Tămădău Mic, judeţul Călăraşi, unde un autoturism a lovit parapetul median şi a restricţionat banda a doua. Valorile de trafic au fost crescute în urma accidentului, însă la această oră nu mai sunt probleme de fluenţă.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii