Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav pe DN22C, județul Constanța. Opt victime

ro

27 Sep, 2019 18:13 19507 Marime text

Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme, în zona localitații Mircea Vodă din județul Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară dirijat, pe un fir alternativ, pe DN22C Medgidia – Cernavodă, în zona localităţii Mircea Vodă, judeţul Constanţa, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, potrivit sursei citate.
 
Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiţii normale, în 30 de minute.

SAJ Constanța transmite că opt persoane au fost implicate în accident. Cinci dintre acestea au refuzat transportul la spital. Una dintre victime, o fetiță de 10 ani, a fost găsită în comă profundă. Mai mult, un bărbat a rămas încarcerat. Acesta prezintă fractură deschisă. O altă victimă - femeie - a fost preluată și transportată la SCJU Constanța cu traumatisme.

UPDATE. Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Constanța, un bărbat de 24 de ani a condus un autoturism pe DN 22 C, dinspre Medgidia către Cernavodă și ajungând la km 16 + 200 m, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la stânga și carosabil umed, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 49 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului celui de al doilea autoturism, vătămarea corporală ușoară a unei femei de 31 de ani, pasageră în primul autoturism pe locul stânga spate și vătămarea corporală gravă a unei minore de 10 ani, pasageră în primul autoturism pe locul dreapta spate.

Niciunul dintre pasagerii primei mașini nu avea cuplată centura de siguranță.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii