Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu patru victime la Hanul Morilor (galerie foto)

ro

03 Dec, 2013 00:00 3845 Marime text
Patru persoane au ajuns în atenţia medicilor după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier.
 

Poliţiştii spun că ieri, în jurul orelor 07.39, Anabela Alexandra Păcurar, de 25 de ani, a condus un autoturism pe DJ 223, dinspre localitatea Topalu către DN 2A. Poliţiştii spun că, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu DN 2A, şoferiţa nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Stop”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Ovidiu Nicolae Anicăi, de 36 de ani, pe DN 2A, dinspre Hârşova către Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto, vătămarea corporală uşoară a Mariei Dosoftei, de 23 de ani, şi a lui Cornel Dinu, de 38 de ani, precum şi vătămarea corporală gravă a Reţei Strătică, de 35 ani, toţi pasageri în cel de-al doilea automobil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marina Andreea Dosoftei 27 Feb, 2015 07:30 Numai vătămare corporală ușoară nu a fost la mine, am avut hemoragie internă, lobul inferior al ficatului a trebuit înlăturat din cauza rănii, am probleme serioase cu spatele, coloana cervicala îmi provoacă dureri zilnice, și îmi amorțesc membrele până se racesc de tot. Mi-aș fi dorit să aud din partea ei un îmi pare rău, dar tot ce am auzit au fost avertizările iubitului Anabelei. Sper să plătești pentru ce ne-ai făcut.