Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu doi răniţi Cercetat pentru părăsirea locului faptei, pus în libertate

ro

11 Nov, 2013 00:00 2039 Marime text
Judecătoria Constanţa a respins propunerea de arestare preventivă a lui Nicolae Caluda, de 59 de ani, din municipiu. El este cercetat de lucrătorii Serviciului Rutier Constanţa pentru producerea unui accident şi părăsirea locului faptei.
 
Conform oamenilor legii, Nicolae Caluda a condus un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,69 mg/l alcool în aer expirat, pe strada Petru Vulcan. Ajuns la intersecţia cu strada Poporului, poliţiştii spun că şoferul nu a respectat indicatorul Stop, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de Florin Daniel T., de 31 de ani, pe strada Poporului, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către bulevardul Tomis.
 
În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune frontală cu un al treilea autoturism, condus de Rian Ş., de 52 de ani, pe strada Poporului, din sens opus.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Florin Daniel T. şi a lui Edvind Ş., de 54 de ani, pasager în cel de-al treilea autoturism.
Oamenii legii spun că Nicolae Caluda a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior de către aceştia la domiciliul său. După cum arătam şi mai sus, Judecătoria Constanţa a respins ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă a lui Caluda, formulată de procurori. Instanţa a dispus luarea faţă de inculpat a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 9 noiembrie, până la data de 8 decembrie. Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată la Tribunal, instanţă care a hotărât ca Nicolae Caluda să fie cercetat în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii