Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident România. Priviți poziția mașinii. Două victime (galerie foto)

ro

09 Sep, 2020 03:48 2058 Marime text
  • Accident la Viile Tecii județul Bistrita Nasaud, pe DN 15 A.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs în această noapte, pe drumul național 15A.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, conducătorul unui autoturism, un tânăr de 24 de ani, din Cluj-Napoca și o pasageră din același autoturism.

Conform primelor date, conducătorul auto de 24 de ani s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei cisterne pe care ar fi acroșat-o, iar apoi ar fi întrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, pe o anexă a unui imobil.
 
Doi dintre șoferii implicați, un bistrițean de 28 de ani și un bărbat de 32 de ani, din județul Sălaj au fost testați la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Conducătorul auto de 24 de ani a fost transportat la spital, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și în cazul lui.

Continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, polițiștii Serviciului Rutier.

Curioasă este, totuși, poziția uneia din mașinile implicate în evenimentul rutier.
 
Sursa foto: IPJ Bistrita-Nasaud
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii