Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident pe Autostrada A2, cu patru mașini implicate și victime. O persoană, transportată la spital cu elicopterul SMURD

ro

12 Jul, 2020 19:42 2201 Marime text

• În urma impactului de pe autostradă, au fost rănite două persoane
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 42, localitatea Sărulești, județul Călărași, s-a produs o coliziune în care au fost implicate 4 autoturisme.

Din primele informații, în urma impactului au fost rănite 2 persoane. Autovehiculele sunt  mobilizate pe a doua bandă, traficul fiind oprit  în totalitate pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD.

Coloana de autoturisme se întinde pe mai mulți kilometri.

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC informează că circulația s-a reluat pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la kilometrul 42, în zona localității Sărulești, județul Călărași, circulându-se pe banda de urgență și pe prima bandă. A doua bandă rămâne în continuare
restricționată pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.
 
Impactul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, una fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD.
 

S-a format coloană de autoturisme până la kilometrul 51, astfel că recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în traffic, se arată într-un comunicat al INFOTRAFIC.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii