Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, în zona localităţii Medgidia. Traficul, reluat

ro

05 Aug, 2018 12:31 2824 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară pe ambele benzi la kilometrul 198, pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, în zona localităţii Medgidia, judeţul Constanţa.

Amintim că circulaţia rutieră a fost îngreunată din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Impactul faţă-spate, produs ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule, s-a soldat cu rănirera unei persoane.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente, conducătorilor auto care aleg autostrăzile ca rută de deplasare, le recomandăm să respecte limitele legale de viteză, să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii şi să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii