Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe A2 Unul dintre răniți - în continuare în stare gravă la spitalul Floreasca

ro

07 Nov, 2016 13:28 1762 Marime text
Unul dintre răniții în accidentul care a avut loc sâmbătă pe autostrada A2, internat la Spitalul de Urgență Floreasca, se află în continuare în stare foarte gravă la Secția de terapie intensivă, a declarat astăzi pentru Agerpres medicul Bogdan Oprița.

Potrivit acestuia, alte două victime sunt la Secția de ortopedie.

"Unul dintre pacienți se află în Terapie intensivă în stare foarte gravă, dar momentan este stabil. Au mai rămas doi pacienți internați la Secția de ortopedie. Este posibil să plece și ei în aceste zile acasă", a spus Oprița.


Un număr de 24 de persoane rănite sâmbătă în accidentul produs pe autostrada A2 sunt în continuare internate în spitale, a informat luni Ministerul Sănătății.

Potrivit MS, la Spitalul Floreasca sunt internați 4 răniți, la Spitalul Bagdasar Arseni — 6, la Spitalul Pantelimon — 3, Spitalul Sf. Ioan — 3, Spitalul Universitar — 3, Spitalul Elias — 4, Spitalul Călărași — 1.

Sâmbătă, un accident rutier în care au fost implicate 29 de mașini, dintre care 2 microbuze care transportau persoane și un camion, s-a produs pe A2, în zona Lehliu.

Patru persoane au decedat în urma evenimentului rutier, peste 40 fiind rănite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii