Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe A2 14 răniți au ajuns la Bagdasar Arseni, doi copii din primul lot - trimiși la Marie Curie

ro

05 Nov, 2016 19:02 2137 Marime text
carambol pe autostrada soarelui din cauza cetii dense 613555La Spitalul „Bagdasar Arseni" din Capitală au fost aduși astăzi 14 răniți în accidentul rutier de pe autostrada A2, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al unității medicale, Florin Bică, a precizat că din primul lot de nouă răniți a mai rămas internată o singură pacientă, care este sub supraveghere, iar 2 copii au fost trimiși la Spitalul "Marie Curie", conform sursei citate

Din cel de-al doilea lot, de cinci răniți, un copil se află internat, sub supraveghere medicală, pe Secția de Neurochirurgie, iar potrivit lui Florin Bică părinții nu au motiv de internare. Alți doi pacienți sunt în evaluare, a menționat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Anterior, în jurul orei 14,30, Florin Bică declarase că toți cei nouă răniți în accidentul rutier produs pe A2, care au fost internați la Spitalul Bagdasar Arseni din București, sunt conștienți și stabili. Medicul preciza că mai sunt așteptați să vină la Bagdasar Arseni încă cinci răniți de la Spitalul din Lehliu Gară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii