Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE Video UPDATE Judeţul Constanţa. Accident rutier grav. Două persoane decedate. O a treia se zbate între viaţă şi moarte. Două maşini s-au făcut praf (galerie foto+video)

ro

20 Jan, 2019 06:08 35428 Marime text
 
Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineaţa, pe DN 22, pe raza localităţii Palazu Mic.
 
Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, spune că sunt două persoane decedate.

În gravul eveniment rutier sunt implicate două autoturisme din care unul este răsturnat. Ambele sunt complet distruse. 

Una din ele este BMW X1 iar cealaltă Logan. Primul şofer este băut potrivit surselor noastre. 

Autoturismul Logan este înmatriculat în judeţul Tulcea, iar BMW-ul în judeţul Constanţa. Şoferul din BMW are 22 de ani, iar cei doi decedaţi şi cel rănit, 18 ani. 

UPDATE ora 07.10 Oficial de la IPJ Constanţa

Subcomisarul Andreea Munteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa spune că "Un bărbat a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea catre Constanţa, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localitățile Cogealac şi Taşaul, din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a șoferului și pasagerului din spate din al doilea autoturism, şi vătămarea corporală uşoara a șoferului primului autoturism şi pasagerului dreapta din cel de-al doilea autoturism.
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

UPDATE ora 08.29 Ce spune ISU Constanţa

La accident au intervenit pentru extragerea persoanelor încarcerate, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Stației Midia şi o autospeciala de descarcerare grea de la Detașament Palas. Cele 2 persoane, care se aflau în același autoturism, au fost declarate decedate la faţa locului. Vârste aproximative: 18-19 ani. O a treia persoană, din același autoturism, a fost transportat la spital de o ambulanță B2 SAJ. In cea de a doua masina se aflau 2 persoane din care una a fost transportată la spital, cea de a doua a refuzat transportul (vârste aprox. 22-24 de ani).

Sursa foto: ZIUA de Constanta 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii