Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal la Băneasa O căruţă nesemnalizată a lăsat trei copii minori fără tată!

ro

02 Nov, 2015 00:00 3641 Marime text


Un accident mortal a avut loc în week-end-ul ce tocmai s-a terminat, în localitatea Băneasa. Poliţiştii au creionat, în urma cercetărilor, dinamica tragediei. Potrivit oamenilor legii, un autoturism a lovit o căruță care circula fără semnalizare. În urma impactului, șoferul mașinii și-a pierdut viața. Pare de neconceput dacă vă spunem că Nelu Cristea, cel care şi-a pierdut viaţa în acest mod tragic, conducea un autoturism marca Land Rover Freelander, un autoturism recunoscut pentru faptul că este foarte sigur.
 
Se presupune că o astfel de maşină de teren este net superioară unei căruţe, aşa încât pare incredibil că impactul cu o căruţă a putut duce la o asemenea tragedie. Şi totuşi s-a întâmplat.
 
Nelu Cristea, de 41 de ani, din Medgidia, îşi conducea jeepul sâmbătă după-amiază, pe DN3, dinspre Băneasa către Negureni. La un moment dat, ajungând în dreptul km 173, acesta a acroșat în partea din spate o căruță nesemnalizată, care transporta grinzi de lemn. Aceasta era condusă de un bărbat de 35 ani, din Dunăreni, care se deplasa în aceeași direcție de mers. O grindă a pătruns prin parbrizul puternicei maşini, ducând la moartea brutală a bărbatului care mergea regulamentar.
În urma accidentului, şi căruțașul a fost rănit grav, intrând în comă. De asemenea, în urma impactului, un alt bărbat de 39 de ani, tot din Medgidia, ocupant al locului dreapta față în autoturismul Land Rover Freelander, a fost rănit.
 
Nelu Cristea a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi trei copii minori, care nu vor mai avea cui să spună tată.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea aceastei tragedii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii