Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal la 23 August Peste doi ani! Vezi de ce a durat atât cercetarea în dosarul tatălui Innei

ro

16 Jan, 2012 00:00 2480 Marime text
cap_5.jpg„Atât eu, cât şi familia mea am suferit foarte mult la momentul respectiv. Cazul se desfăşoară în normalitate, conform legilor din România"

În ciuda faptului că au fost demarate la aproape de jumătatea lunii august 2009, cercetările în dosarul accidentului rutier provocat de Georgic Apostoleanu, de 54 de ani, din Neptun, Mangalia, tatăl celebrei cântăreţe Elena Alexandra Apostoleanu cunoscută ca şi „Inna", au fost finalizate abia la sfârşitul anului trecut. Şi asta din cauza lipsei unor documente din dosar, acte care au intrat în posesia lucrătorilor Serviciului Rutier după o lungă perioadă de timp de la solicitarea lor.

După cum arătam şi în ediţiile trecute, în prezent, cauza penală se află la procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în faţa cărora poliţiştii rutieri au formulat propunere de trimitere în judecată sub acuzaţia de ucidere din culpă. inna__-_accident.jpgTragedia rutieră provocată, din câte se pare, de Georgic Apostoleanu, de 54 de ani, din Neptun, Mangalia, a avut loc pe data de 13 august 2009. Potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, tatăl Innei se afla la volanul unui automobil marca Dacia, model 1310, şi conducea pe drumul naţional 39, cu sensul de deplasare dinspre Constanţa către Mangalia. La ieşire din localitatea 23 August, Georgic Apostoleanu a lovit în spate un moped condus de Traian Preoteasa. Acesta circula în faţa sa, iar conform oamenilor legii, şoferul Daciei nu ar fi observat mopedul. În urma accidentului a rezultat iniţial vătămarea corporală gravă a mopedistului, care ulterior a decedat la spital. Deşi a fost deschis la jumătatea lunii august 2009, acest dosar a fost trimis procurorilor abia la finele anului trecut. Şi asta din cauza faptului că Serviciul Judeţean de Medicină Legală nu a fost plătit pentru munca depusă în dosar, motiv pentru care nu a eliberat actele medico-legale. Într-un final, plata a fost făcută de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, însă acest lucru îl putea face şi Georgic Apostoleanu, după cum spun şi oamenii legii, pentru o soluţionare mai rapidă a dosarului. Contactată de „Adevărul" de Constanţa, Inna a declarat: „Ne pare nespus de rău de cele întâmplate. Atât eu, cât şi familia mea am suferit foarte mult la momentul respectiv. Cazul se desfăşoară în normalitate, conform legilor din România".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii