Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal în județul Suceava. Un tânăr și-a pierdut viața

ro

13 Oct, 2019 20:15 1630 Marime text

Un accident mortal a avut loc, duminică, în localitatea suceveană Brodina. Un tânăr și-a pierdut viața în evenimentul rutier

Potrivit ISU Suceava, în autoturismul care a ieșit în afara părții carosabile se aflau două persoane. Una dintre acestea a rămas încarcerată. În ciuda eforturilor, victima - un tânăr de 26 de ani, a fost declarată decedată.

Cea de-a doua victimă, un tânăr de 24 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital. Bărbatul este conștient și cooperant.

La fața locului au intervenit modulul SMURD de la Garda de Interventie Vicovu de Sus, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și un echipaj SAJ.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc la ora 19.05. Un auto Volskwagen condus de un tanar de 26 ani din Brodina circula pe DJ 176 A pe raza localității Brodina din directia Izvoarele Sucevei catre Brodina. Pe fondul vitezei excesive pierde controlul, paraseste partea carosabila si se rastoarna in albia paraului Brodina. Rezulta decesul conducatorului auto si rănirea usoara a pasagerului, un tanar de 24 ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă. Medicii legiști vor preleva probe biologice de sânge la efectuarea necropsiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii