Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Mamaia Presupusul șofer care ar fi intrat cu BMW-ul în stâlp, testat de polițiști pentru alcool și substanțe interzise

ro

22 Jun, 2020 11:55 25678 Marime text
  • Bărbatul care ar fi condus mașina s-a prezentat după ore bune la Poliție.
Date noi în ancheta polițiștilor legată de BMW-ul care a intrat într-un stâlp, ieri dimineață, în zona Summerland din stațiunea Mamaia, și al cărui șofer era de negăsit.

Potrivit unor surse neoficiale, la volanul autoturismului s-ar fi aflat un bărbat, care s-a prezentat la Poliție la ore bune de la producerea evenimentului rutier.

Conform procedurilor în vigoare, acesta a fost testat pentru alcool ori substanțe interzise, însă timpul scurs între accident și momentul în care s-a prezentat la Poliție ar putea influența decisiv rezultatul acestor teste.

Amintim că, ajunși la fața locului, la scurtă vreme de la producerea accidentului, polițiștii au constatat nu numai că șoferul era de negăsit, dar și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale mașinii.

În prezent, ancheta este în curs de desfășurare, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii