Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în județul Tulcea. A fost implicat și un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, ce era condus de un bărbat din Constanța

ro

17 Jul, 2020 10:32 1944 Marime text
  • Pe DN 22-E 87 (Somova - Isaccea) s-a produs un eveniment rutier.

În dimineața zilei de 17 iulie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

După cum a declarat inspector principal de Poliție Irina Manolache, puertătorul IPJ Tulcea, din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 48 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un microbuz transport persoane pe DN 22-E 87 (Somova - Isaccea) nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care circula în fața sa, condus de un bărbat de 66 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, care, de asemenea, se deplasa în aceeași direcție, condus de un bărbat de 40 de ani din Constanța.
 

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei, pasager în primul auto și a unui bărbat, pasager în al doilea auto. Conducătorii auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continua pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului, a mai menționat Irina Manolache.


Sursa foto: IPJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii