Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Constanţa cu o autospecială de pompieri

ro

23 Sep, 2014 00:00 4743 Marime text
Un bărbat în vârstă de 59 de ani a condus, ieri, în jurul orei 13.30, un autoturism, pe strada Ion Raţiu, dinspre bulevardul Mamaia către strada Poporului.

Potrivit oamenilor legii, ajungând la intersecţia semaforizată cu bulevardul Tomis, bărbatul a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric în funcţiune, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o autospecială de pompieri care se deplasa pe bulevardul Tomis, dinspre strada Nicoale Iorga către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei minore în vârstă de cinci ani, nepoata şoferului autoturismului ce a intrat în coliziune cu autospeciala ISU „Dobrogea“.

La momentul impactului, pompierii se deplasau la un accident rutier petrecut pe strada Salcâmilor din Constanţa, unde au fost solicitaţi să intervină pentru a asigura măsuri specifice. Precizăm că o maşină intrase în gardul unui imobil situat pe strada Salcâmilor. Din fericire, nu au fost victime, fiind înregistrate doar pagube materiale. Ajunşi la faţa locului, pompierii nici nu au mai intervenit pentru curăţarea carosabilului de combustibil, întrucât nu a fost necesar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii