Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia nopții. Un tânăr mort. Alt tânăr grav rănit. Mașina s-a izbit de stâlp și s-a răsturnat

ro

17 Sep, 2020 03:01 6411 Marime text
  • Accident pe drumul național 17D, în localitatea Ilva Mică.

Mai multe echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier,  Poliției Orașului Sângeorz-Băi și Secției 7 Poliție Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit ca urma a unui accident rutier care, pe drumul național 17D, în localitatea Ilva Mică.

Doi tineri au fost implicați și, din nefericire, unul dintre aceștia, în vârstă de 26 de ani, din Ilva Mică și-a pierdut viața, iar celălalt, în vârstă de 23 de ani, din aceeași localitatea a fost rănit și transportat la spital.

Conform primelor date, se pare că tânărul de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcție Ilva Mică spre Feldru, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi ieșit în afara părții carosabile unde ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest însă, în urma verificărilor efectuate a reieșit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pe parcursul intervenției, traficul rutier în zonă s-a desfășurat alternativ, pe un sens, iar polițiștii au dirijat circulația pentru aproximativ o oră.
 
Sursa foto: IPJ Bistrita Nasaud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii