Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Priviţi poziţia mastodontului. Accident rutier grav. Coliziune frontală între două autotrenuri. Unul s-a răsturnat pe calea ferată

ro

22 Nov, 2019 01:29 4215 Marime text
Aseară, traficul feroviar a fost blocat în urma coliziunii a două autotrenuri pe raza comunei Iacobeni, judeţul Suceava,a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Acesta a mai declarat pentru ZIUA de Constanţa că nu sunt victime, dar unul dintre cele două autotrenuri s-a răsturnat pe calea ferată.

La faţa locului intervin modulul SMURD de la Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei, cu o autospecială de stingere cu accesorii de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Purtătorul cuvânt al ISU Suceava a spus că, pentru eliberarea căii ferate, în zonă urmează să fie aduse un utilaj de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Iacobeni şi o macara de la Secţia de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, iar în funcţie de dinamica misiunii se vor capacita şi alte utilaje.

În prezent, traficul rutier nu este blocat, circulându-se alternativ pe câte un sens de mers până când vor începe acţiunile de repunere pe şosea a autotrenului.

UPDATE: 
Oficialul ISU Bucovina Suceava a anunţat că, la ora 04.40, autotrenul a fost ridicat de pe calea ferată.

Sursa foto: ISU Suceava

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii