Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav soldat cu victime, în localitatea Ciochina, județul Ialomița

ro

22 Oct, 2021 09:42 1573 Marime text
  • Poliția județului Ialomița a fost sesizată în această dimineață, în jurul orei 08:30, cu privire la faptul că pe DN 2 A (E60), în interiorul localității Ciochina, s-a produs un grav accidenr de circulație în urma căruia au fost vătămate trei personae.
Ajunse la fața locului, autoritățile au constatat că este vorba despre un accident produs în urma impactului dintre două autoturisme și un TIR. Șoferii celor două autoturisme și un pasager au fost transportați la Spitalul Județean Slobozia, aceștia fiind răniți.

Traficul este îngreunat, circulându-se pe o singură bandă.

Șoferul TIR-ului, în urma testului de alcoolemie efectuat de către polițiști, a reieșit faptul că acesta nu consumase alcool, în schimb, șoferii celor două autoturisme nu au putut fi testați la fața locului, astfel urmând să li se recolteze probe biologice la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.

În continuare, vă redăm informațiile oficiale oferite de IPJ Ialomița:

„În această dimineață, în jurul orei 08:30, pe DN 2 A (E60) în interiorul localității Ciochina s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un TIR și două autoturisme.

În urma impactului, șoferii celor 2 autoturisme precum și un pasager au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia. 

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă, ceilalți 2 conducători auto neputând fi testați din cauza rănilor suferite, urmând a le fi recoltate probe de sânge. 

Circulația se desfășoară alternativ, pe o bandă.”

Sursă foto: IPJ Ialomița

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii