Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav pe şoseaua de centură. O femeie a murit, iar alţi doi tineri sunt grav răniţi

ro

20 Nov, 2016 09:44 1958 Marime text
Accident cumplit pe şoseaua de centură a oraşului clujean Gherla. O femeie a murit, iar doi tineri se zbat între viaţă şi moarte. Maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un cap de pod, în timp ce se întorceau de la o cabană unde îşi petrecuseră weekendul.
 
 O armată de pompieri şi medici s-au chinuit să ajungă la victimele captive în maşina distrusă, informează România TV. Cei trei tineri se întorceau de la munte. Şoferul, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, iar în cele din urmă, maşina a intrat violent într-un cap de pod.
 
"S-o auzit puternic. Era în faţa noastră. Dintr-o dată a virat stânga şi de acolo, noi am tras uşile şi ăstea să îi scoatem afară pe oameni", a spus un martor la accident.
 
Tânăra din dreapta a intrat în stop cardio respirator. Medicii s-au chinuit minute în şir să o resusciteze, însă în zadar. Şoferul şi o altă tânără de 18 ani de pe bancheta din spate au fost duşi la spital în stare critică.
 
"Celelate victime au fost exatrse în siguranţă şi stabilizate, şi îi vom transporta către Cluj cu menţiunea că sunt în stare foarte gravă", a declarat medicul.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii