Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav la ieșire din Urziceni. O autoutilitară a intrat sub un TIR (galerie foto)

ro

14 Sep, 2020 12:48 1854 Marime text
  • Accident grav pe DN 2, la ieșire din Urziceni. O persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite.

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 11.25, la un accident rutier produs pe DN 2, la ieșirea din municipiul Urziceni, în care au fost implicate o autoutilitară și un tir , din care a rezultat 4 victime, dintre care 2 victime rămase încarcerate.

La fața locului, s-au deplasat de urgență  o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, un echipaj al SAJ Ialomița și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate. Din nefericire, una dintre  victime a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 3 victime le-au fost  acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ.

Elicopterul SMURD a preluat cealaltă victimă extrasă, pe care a transportat-o pe calea aerului  la o unitate spitalicească din municipiul Bucuresti. Celelalte 2 victime, șoferii celor două auto, după examinare au refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului  la locul accidentului și sablare carosabil.

Sursa text și foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii