Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Accident grav la Constanţa! O maşină s-a răsturnat! (galerie foto + video)

ro

18 Dec, 2016 22:03 11954 Marime text
În această seară, în urmă cu puţin timp, s-a produs un accident rutier pe bulevardul IC Brătianu, apoape de Lidl. Potrivit primelor date, o maşină ar fi răsturnată. La această oră, se vorbeşte de patru victime. La fața locului se deplasează mai multe echipaje ale Poliției Rutiere și ale Serviciului de Ambulanță Constanța.

Amintim că, tot astăzi, pe IC Brătianu, o persoană, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Zorile, a intrat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Constanța, precum și vătămarea corporală a conducătorului auto și a altui pasager, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Viile.

UPDATE 2, ora 22.30
 
Pasagerii au vârste cuprinse între 23 şi 26 de ani. Conform unor noi date, trei persoane au fost rănite, dintre care doar una a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate. Persoana transportată era conştientă, a suferit un traumatism cranian şi unul la mână.

 
UPDATE 1, ora 22.20
 
Autoturismul în cauză s-a lovit de bordură, ricoşând în zidul podului, ulterior ajungând pe şosea.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Citeşte şi Coliziune cu un stâlp din beton!Accident mortal pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii