Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav între Ovidiu şi Palazu Mare (galerie foto)

ro

02 Dec, 2015 00:00 4144 Marime text
Un grav accident rutier s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.00, pe DN 2A, între Ovidiu şi Palazu Mare. Două autoturisme s-au ciocnit violent şi au fost rănite trei persoane, dintre care una a rămas încarcerată.
 
La faţa locului s-a deplasat o autospecială de la Descarcerare, o autospecială de la Detaşamentul „Slt. Fripis“, o ambulanţă SMURD C şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.
 
Totul s-a întâmplat când o femeie, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen, ar fi încercat să întoarcă, într-un loc în care parapetul despărţitor al sensurilor de mers lipseşte, peste marcajul dublu continuu. Prin urmare, un bărbat, aflat la volanul unui autoturism marca Opel, a intrat în plin în primul autoturism şi l-a proiectat pe contrasens. Şoferii au fost răniţi, ca şi un pasager aflat pe scaunul din dreapta al Volkswagen-ului. Victimele au fost conştiente şi cooperante.
 
„O femeie de 62 de ani, din municipiul Constanţa, a condus un autoturism pe DN 2A, banda numărul 1, dinspre Constanţa către Ovidiu, şi, ajungând la km 202+110m, a efectuat viraj stânga pentru a executa manevra de întoarcere, fără să respecte semnificaţia indicatorului «Întoarcerea interzisă», moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, pe banda numărul 2, fiind condus de un bărbat, de 44 de ani, din oraşul Năvodari. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a pasagerului locului dreapta-faţă din primul autoturism, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Constanţa“, au precizat reprezentanţii Serviciului Rutier Constanţa.
 
Oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a petrecut accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii