Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a avut loc tragedia Accident grav între Ciocârlia și Cobadin. Doi morți. Un copil, în stare gravă. (galerie foto+video)

ro

12 Jun, 2020 18:14 13240 Marime text
În această seară, un grav accident rutier a avut loc între localitățile Ciocârlia și Cobadin. 

La fața locului s-a deplasat o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de prim ajutor și un echipaj SMURD. 

Potrivit IPJ Constanța, accidentul s-a produs, pe DN 3, la ieșire din Ciocârlia spre Cobadin. 

Conform primelor date, este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme. O persoană decedată (femeie) și alte două rănite (un bărbat și un copil, de 15 ani). 

În ciuda eforturilor depuse de medici, și bărbatul a decedat. 

Polițiștii spun că un barbat a condus un autoturism pe DN3 iar la km. 227 (la ieșire din localitatea Ciocârlia) a efectuat o manevră de depășire și a intrat în coliziune frontală cu un auto care circula din sens opus.

În urma accidentului au decedat 2 persoane (conducătorii auto) și a fost rănita o persoană (pasager în primul auto).

UPDATE - 23.20 

Oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au dat publicității dinamica accidentului rutier. 

Iată ce au stabilit oamenii legii

Astăzi, în jurul orei 17.45, un bărbat de 47 de ani a condus un autoturism pe DN3, dinspre Constanța către Cobadin și, ajungând la km. 228, s-a angajat în depășirea mai multor autoturisme, moment în care un autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 56 de ani, pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat brusc la dreapta și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu primul autoturism, care revenise pe sensul său de mers.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile către dreapta, iar primul autoturism a intrat în coliziune cu 2 copaci de pe marginea drumului. 

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a celor doi conducători auto, precum și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul autoturism, un minor de 15 ani. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii