Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav în județul Suceava Un cunoscut motociclist a murit. Acesta a fost implicat în proiecte caritabile în județul Constanța (galerie foto)

ro

16 Jul, 2021 18:22 2361 Marime text
  • Accident grav în județul Suceava în urma căruia un cunoscut motociclist a murit.
  • Acesta a fost implicat în mai multe proiecte caritabile în județul Constanța.
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în localitatea Șaru Dornei, județul Suceava. Potrivit ISU Suceava, un autoturism a acroșat o motocicletă. Motociclistul, grav rănit, dar conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la spital. Din păcate, pe drumul către spital acesta a decedat, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale. 

„Când a fost preluat de echipajul SMURD era conștient... Arăta ce îl doare. Probabil a avut o hemoragie internă și a intrat în stop cardio respirator“ – au precizat reprezentanții ISU Suceava. 


Victima este Cristian Predoi, un tânăr de 31 de ani care făcea parte din comunitatea de motocicliști Bikers for Humanity, care a avut în trecut proiecte în județul Constanța. Cu 8 ore înainte de tragedia din județul Suceava, Cristian Predoi era la Toplița unde s-a fotografiat alături de câțiva prieteni. 

După aflarea tristei vești, prietenii lui Cristian Predoi au început să posteze pe pagina acestuia mesaje de condoleanțe. 

„Nu îmi vine sa cred... Efectiv... Drum lin, Cristian. Îmi pare groaznic de rău...“

„Nu pot sa cred, azi am văzut postarea asta și acum am aflat că a murit, deci e ireal, nu-mi vine să cred, sper Doamne să fie cea mai urâtă glumă, dacă nu, Doamne Ferește, Dumnezeu să-l ierte“

„Asfalt uscat spre cer prietene. Lași în urma ta un mare gol! Îți vom revedea clipurile pe youtube și ne vom aminti de tine, om bun!“


În 2018, peste 300 de motocicliști din comunitatea Bikers for Humanity România, printre care și Cristian Predoi au reabilitat la Chirnogeni, județul Constanța, casele a 9 familii cu venituri mici și care locuiesc în condiții improprii. 

„O întâlnire care reunește motocicliștii, indiferent de semnele de pe vestă. De fapt, nici nu contează dacă ai vestă sau nu, ce motocicletă călărești sau dacă ești cu ciocate ori cu cizme de enduro, atâta timp cât vrei să pui umărul la treabă. 
Bikers for Humanity ajunge la a treia ediție: 01-03 iunie 2018, Chirnogeni si Plopeni, județul Constanța. Misiunea: renovarea a nouă case pentru cei care nu pot face asta. Casele apartin unor oameni necajiti, neasistati social, muncitori, cu multi copii, printre ei numarandu-se si batrani invalizi. Ce e de făcut: reabilitare acoperiș, pus geamuri, văruit, tot ce trebuie pentru a ajuta”, scria în 2018 Cristian Predoi. 

 
De asemenea, în anul 2017, la începutul lunii iunie, 150 de motocicliști din comunitatea Bikers for Humanity din toată țara, erau pe șantierul din Cumpăna, județul Constanța unde au reabilitat mai multe case.

Sursă foto: ISU Suceava 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii