Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 Două persoane au decedat. Elicopterul SMURD este la fața locului. Accident grav! Două persoane sunt încarcerate! (video)

ro

15 Jan, 2017 10:55 3188 Marime text


Un grav accident rutier a avut loc în comuna Maneciu, satul Cheia din județul Prahova​. Potrivit primelor informații, în fața mănăstirii Sinaia au intrat în coliziune o dubă cu un autoturism, în accident fiind implicate 4 persoane. În urma impactului, duba s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri și trei ambulanțe SMURD care au descoperit 2 persoane încarcerate, celelalte două persoane ieșind singure din autoturism, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

UPDATE: Se pare că în dubă se aflau patru persoane, din care 2 sunt încarcerate, una fiind prinsă sub dubă. În autoturism se aflau alte două persoane, care au fost rănite ușor. Echipajele de la fața locului au precizat că trei victime sunt inconștiente, dar se lucrează pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a persoanelor încarcerate, urmând ca ulterior să fie evaluate toate persoanele implicate în accident.

La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD.

UPDATE1:
 
Echipele de intervenție execută manevre de resuscitare pentru două victime, un bărbat și o femeie de aproximativ de 50 de ani. Elicopterul a aterizat și va prelua o femeie din dubă care a fost încarcerată și are leziuni la mâine și picioare.

UPDATE2:

Cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, așa că au fost declarate decedate de către medicul de pe terapie intensivă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, citat de Agerpres, o mașină care cobora pe DN1A spre Ploiești ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o dubă, aceasta din urmă ieșind de pe partea carosabilă și căzând de la o diferență de nivel de aproximativ doi metri.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii