Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav cu o căruţă, şase persoane au fost rănite. Şoferul, lovit cu o bâtă

ro

17 Nov, 2016 23:07 3354 Marime text
Şase persoane au fost rănite, patru fiind transportate la spital, joi seara, în urma unui accident rutier produs în judeţul Alba, după ce o autoutilitară a lovit din spate o căruţă, şoferul reclamând poliţiştilor că a fost lovit, apoi, cu o bâtă de una din victime.
 
Un grav accident s-a produs pe DJ 107, pe raza localităţii Căpâlna, după ce o autoutilitară a lovit din spate o căruţă. Şoferul a spus poliţiştilor că după accident a fost lovit cu un obiect contondent de către un bărbat care se afla în căruţă. Conflictul a fost stins la scurt timp, odată cu apariţia poliţiei, accidentul fiind semnalat prin 112 de către un participant la trafic. Potrivit unor martori, şoferul ar fi fost lovit în cap.
 
"Şoferul a acuzat că a fost lovit, după accident, cu o bâtă. Autoutilitara pe care o conducea este înmatriculată în judeţul Sibiu, iar poliţiştii verifică dacă atelajul a fost semnalizat corespunzător", potrivit IPJ Alba. În urma accidentului au fost rănite uşor şase persoane, şoferul autoutilitarei şi cinci aflate în căruţă, între care şi un copil de 12 ani.
 
"Patru persoane, între care şi copilul, au fost transportate la Spitalul din Blaj. Celelalte două au refuzat, primind îngrijiri la faţa locului", potrivit ISU Alba, citat de România Tv.
 
În căruţă se aflau cinci bărbaţi şi copilul de 12 ani. Traficul a fost blocat pe o bandă circa 30 de minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii