Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu un mort și cinci răniți în comuna Ulmeni – Călărași

ro

14 Jun, 2020 11:41 3851 Marime text
  • La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, cele două autoturisme erau puternic avariate.

 Accident rutier în comuna Ulmeni, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor cinci, în urma coliziunii dintre două autoturisme.
 
Purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, Stefan-Ovidiu Tataranu, informează că pompierii militari din cadrul Dertaşamentului  Olteniţa au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare, iar alte trei ambulanţe S.A.J. s-au deplasat la accident pentru a acorda îngrijiri răniţilor
 
Conform datelor oficiale, noaptea trecută, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamnetului Olteniţa a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Ulmeni, pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor în cazul mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce două autotursme au intrat în coliziune.
 
La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, cele două autoturisme erau puternic avariate, fiind identificate şase persoane implicate, două într-unul dintre autoturisme şi patru persoane în altul.

Conducătorul unuia dintre autovehicule se afla în stop cardio respirator, iar pasagerul din aceeaşi maşină era în stare de conştienţă, prezentând traumatisme la membrele inferioare şi la nivelul capului.

Celelalte  patru persoane din al doilea autovehicul implicat în accidentul rutier, erau toate conştiente şi prezentau traumatisme uşoare, fără ca viaţa vreunuia dintre aceştia să fie pusă în pericol.
 
În ciuda eforturilor echipajelor care au acordat îngrijiri unuia dintre conducătorii auto, în vârstă de 35 de ani, nu s-a mai putut face niimic, acesta fiind declarat decedat.
 
Echipajele S.A.J. Călăraşi prezente la faţa locului au acordat primul ajutor victimelor şi le-au transportat la spitale din capitală.

Pompierii militari olteniţeni încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor vehiculelor avariate şi au asigurat toate măsurile de prevenire la locul accidentului, sprijinind totodată acţiunile întreprinse pentru curăţarea părţii  carosabile.

Sursa: Facebook - ISU Călărași.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii