Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cu Porsche în Mamaia Trei luni de la moartea afaceristului craiovean Brotac

ro

22 Oct, 2012 01:00 4384 Marime text

Brotac_accident_Mamaia.jpgOrganele de anchetă continuă cercetările în dosarul tragediei rutiere din staţiunea Mamaia, eveniment la finele căruia un tânăr afacerist craiovean a decedat. Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, din Craiova, patronul SC Luky Frog SRL, a murit la Constanţa pe data de 22 iulie. Conform poliţiştilor, Brotac a condus un Porsche, model Carrera, pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp, pe care l-a doborât.

 brotac_sursa_foto_Lupa_mea.ro.jpg

În urma impactului, Adrian Petrişor Brotac a decedat. Acesta avea o alcoolemie de 1,30. De asemenea, Elian-Florin Tudor, pasager pe locul din dreapta faţă, Georgiana Gingăraş, de 27 de ani, şi Ligia Gingăraş, de 24 de ani, ambele din judeţul Argeş, pasagere pe bancheta din spate, s-au ales cu răni uşoare.

După cum arătam şi în ediţiile trecute, firma lui Brotac avea 111 puncte de lucru. Nici Tudor nu este străin de afaceri, el fondând SC El-Young Impex SRL. De asemenea, Georgiana Gingăraş este fiica fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş, preşedinte al UNPR Argeş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii